13 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Lynn Wesenbeek: “Hij zit voor altijd in ons hart”

Foto: VTM

Lynn Wesenbeek moet wel een trotse mama zijn. Zowel haar dochter Morgane als dochter Lauren Versnick doen het allebei bijzonder goed. Beiden zijn bij de televisie terecht gekomen. Morgane achter de schermen bij VRT, Lauren meer voor de camera.

“Lauren heeft ondertussen een hoofdrol beet in het tweede seizoen van ‘Déjà Vu’ en Morgane start in januari bij de VRT. Ze gaat helpen om intern ontwikkelde formats te verkopen in het buitenland”, vertelt Lynn trots in Primo.

Eerder dit jaar moest Lynn afscheid nemen van haar schoonzoon Jens Dendoncker. Hij en Lauren vormden niet langer een koppel. Al draagt Lynn Jens nog altijd een warm hart toe.

“Ik ben blij dat Jens het opnieuw goed stelt. Je kiest niet altijd voor wat er op je pad komt. Vorig jaar is heel moeilijk geweest. In eerste instantie voor Jens, maar ook voor mijn dochter. Sukkelen met je gezondheid is zwaar om te dragen.”

Ook Lauren heeft het moeilijk gehad met de gezondheidsproblemen van Jens, maar bleef hem altijd steunen. Dat ze nu nog altijd vrienden zijn, is een opluchting voor Lynn. “Ze spreken met elkaar en verstaan elkaar. Dat zijn de dingen die belangrijk zijn. Jens blijft sowieso in ons hart zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today