7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Machteld Timmermans: “Het zou niks voor mij zijn”

Machteld Timmermans: “Het zou niks voor mij zijn”

Foto: VRT

Een open relatie, het is niet iets waar iedereen heel vlot mee zou kunnen omgaan. Tom Vermeir, die één van de hoofdrollen speelde in de één -serie ‘Twee Zomers’ wel. Hij heeft een open relatie. Hij heeft een vaste partner wie hij doodgraag ziet, maar hij brengt even graag tijd door met een ander, zonder jaloers te zijn.

Machteld Timmermans, bekend van onder andere ‘W817’ staat niet te springen voor een open relatie. “Ik heb er uiteraard niets p tegen als anderen dat een meerwaarde vinden. Maar ik heb daar geen behoefte aan. Voor mij zijn seksualiteit en intimiteit onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik kan dat niet loskoppelen. Al heel mijn leven ben ik pas intiem met iemand als ik die persoon echt ken en verbondenheid en verliefdheid voel”, klinkt het in Tv Familie.

Machteld is samen met ‘Thuis’-acteur Danny Timmermans. In hun vriendenkring lijkt een open relatie ook niet aan de orde. “Maar misschien ligt dat bij jongere mensen anders. Danny en ik stralen sowieso niet uit dat wij op zoek zijn naar een andere relatievorm. Natuurlijk hebben wij ook ups en downs, maar over de totale lijn zijn wij heel gelukkig samen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today