14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Maes en Bulckaen trekken deze zomer ‘prettig gestoord’ naar Blankenberge

Prettig Gestoord
© RV

Jeroen Maes en Peter Bulckaen trekken deze zomer niet naar het buitenland.  Geen overvolle stranden in Tenerife of Griekenland maar wel het podium van Kusttheater Colisée tijdens hun eigen zomershow ‘Prettig Gestoord’.

Peter Bulckaen en Jeroen Maes, twee acteurs met een behoorlijke staat van dienst zullen tijdens de zomermaanden juli en augustus het beste van zichzelf geven tijdens hun eigen zomershow in het gezelligste theater aan de kust.

Als gastheren zullen ze een combinatie brengen van humor, sketches, muziek en dans.  Om het geheel af te maken hebben de heren zelfs een internationale act én een special guest op het programma gezet.  Die laatste is ay Lewis, de frontzanger van de legendarische groep The Drifters.

​Ook dit jaar is Saskia Debaere terug van de partij. Nieuwkomers door Martine De Jaegher (gekend als Renske uit de succes komedie Brasschaatse Huisvrouwen) en Jurgen Stein vervolledigen de affiche. De regie staat net als voorgaande jaar onder leiding van Bruno Van Heystraeten.

Praktisch

  • Waar? Kusttheater Colisée, Kerkstraat 27, Blankenberge
  • Wanneer? Juli en augustus 2018.  Klik hier voor alle data
  • Tickets en info? www.zomershow.com

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today