10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Magali Van Houtte: “Ze krijgt er de ruimte niet voor”

Foto: VRT

De kinderen van Magali Van Houtte en Francesco Planckaert zijn elk volop hun weg aan het zoeken in het leven. Devon droomt van een wielercarrière, terwijl de jongste, Yukka, nog niet helemaal weet welke weg hij wil uitgaan.

“Hij zit in het eerste middelbaar op een school in Rochefort en is enorm geïnteresseerd in techniek. Machines uit elkaar halen en weer in elkaar steken vindt hij heerlijk. Hij is heel nieuwsgierig naar hoe alles werkt, dat heeft hij van zijn papa. Blijkbaar zou er een droneschool bestaan waar hij na de humaniora naartoe zou willen gaan”, zegt Magali in Story.

Dochter Noa heeft het dan weer moeilijk gehad om haar draai te vinden. Ze ging naar een algemene middelbare school, maar dat had een serieuze invloed op haar humeur.

“Ze kreeg geen ruimte om creatief te zijn. Dus is ze overgestapt naar het kunstonderwijs in Namen. Een grote stap. Ze is dagelijks veertig minuten onderweg met de trein, maar terwijl maakt ze haar huiswerk, dus dat valt goed mee. En ze zit daar echt op haar plek. Het is heel fijn om onze kinderen te zien openbloeien en hun persoonlijkheid te zien ontwikkelen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today