13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 7 mei 2022
13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 7 mei 2022

Makers van Thuis bedolven onder reacties na opvallende verhaallijn: “verbaast ons niet”

Foto: VRT

De problemen in een soap zoals ‘Thuis’ en ‘Familie’ worden vaak besproken op sociale media en fora. Dit keer is ‘Thuis’ weer aan de beurt. Daarin is het ‘huisprobleem’ van Bob en Tamara dit keer een veelbesproken onderwerp.

Bob is zopas genezen verklaard van kanker en met de komst van kleine Leo heeft het koppel nood aan een grote woning. Maar door de ziekte van Bob stond de bank hem geen lening toe. En net dat aspect lokt heel veel reacties uit.

“Hoe onrechtvaardig!”, “Goed dat deze situatie eindelijk wordt aangekaart”, luidt het op internet en in Tv Familie. Helaas bevestigen ook heel wat mensen dat dit jammer genoeg ook de pure en harde realiteit is.

“Al die commentaren verbazen ons niet”, klinkt het bij ‘Thuis’-producer Hans Roggen. “In de serie was het probleem rond de lening slechts een kleine verhaallijn, maar al die reacties bewijzen dat dit voor veel mensen zeer herkenbaar is. Ook al is men nooit hervallen en gezond, toch is het niet evident om verder te gaan met hun leven en een lening af te sluiten. Kanker blijft je langer achtervolgen dan je wilt.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today