9 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Mama van Bart Kaëll: ‘’Ik zou daar een hekel aan hebben”

Foto: VTM

Bart Kaëll zijn mama Madeleine heeft geluk dat ze ondertussen al een mooie leeftijd van 90 jaar heeft bereikt. Net zoals haar zoon is ze een echte levensgenieter. Voor hen staat er geen leeftijd op optimaal genieten van het leven.

“Ik geniet zoveel als ik kan. Maar sinds mijn man overleden is, ben ik vaak alleen thuis. Het bevalt me niet altijd om nog de deur uit te gaan. Haast al mijn vriendinnen zijn namelijk overleden of wonen in een rust- of verzorgingstehuis. Ik heb een goeie vriendin en nog een nichtje die in de 70 zijn, en met hen ga ik graag op stap. Maar verder… Ik had nog een zus die twee jaar ouder was, maar die is spijtig genoeg gestorven tijdens de coronapandemie”, begint Madeleine in Primo.

Bart heeft veel bewondering voor zijn mama die nog elke zondag gaat wandelen en probeert om fit te blijven. Hij beseft maar al te goed dat niet iedereen van die leeftijd dat kan.

“Dat besef ik, dat ik nog veel kan. Veel leeftijdsgenoten kunnen enkel nog uit de voeten met een rollator of wanneer ze voortgeduwd worden in een rolstoel. Constant geholpen moeten worden, daar zou ik een hekel aan hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today