27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Mama van Milo-acteur Mathias Mesmans: “We houden er rekening mee”

Foto: VTM

De showbizz is een harde wereld, dat weet iedereen die erin terechtkomt. De mama van acteur Mathias Mesmans maakt zich dan voorlopig ook geen zorgen over het welzijn van haar jongste zoon.

“In theorie is Mathias oud en wijs genoeg, maar je blijft altijd een mama voor de rest van je leven. Dat stopt niet zodra je kinderen meerderjarig zijn. Zo maak ik me weleens zorgen over zijn lange draaidagen of het feit dat hij vaak lang in de auto zit, vooral bij slecht weer”, zegt ze in Primo.

Mathias speelt in ‘Milo’ de populaire ster Liam, een jongen met veel talent en vooral veel fans. Iets wat Mathias nu zelf ook wel een beetje is geworden. Voorlopig staat hij nog met beide voetjes op de grond en zijn ouders waken erover dat het ook zo blijft.

“Het is iets waar we rekening mee houden, maar we vertrouwen erop dat we hem hebben opgevoed met de juiste waarden en normen om met de druk van bekendheid om te gaan. En mocht Mathias onverwacht tóch beginnen zweven? Dan zou ik hem snel van zijn wolk trekken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today