21 °C Antwerpen, BE
zondag 7 augustus 2022
21 °C Antwerpen, BE
zondag 7 augustus 2022

Mama van Sam Gooris: “hij heeft veel meer in zijn mars”

Foto: Tom Bergs

Christiane is de trotse mama van Sam Gooris en Christiane ziet hoe haar zoon dat heel goed doet als coach in The Voice Senior.

“Sam heeft al veel gedaan in zijn leven, maar hij heeft nog veel meer in zijn mars dan hij tot nu toe heeft getoond aan de buitenwereld. Verborgen talenten”, noemt mama Christiane het in Story. “Alleen moet je op het juiste moment de juiste kansen krijgen hé, zoals nu als coach”, verwijst Christiane naar The Voice Senior.

“Blijkbaar zagen de makers in mij de juiste vaardigheden”, voegt Sam Gooris eraan toe. “Ik loop daar nochtans niet mee te koop, daar ben ik veel te bescheiden en nuchter voor.”

Mama Christiane heeft er alvast het volste vertrouwen in dat Sam dat enorm goed heeft gedaan als coach. “Hij moet gewoon zichzelf zijn én blijven.”

En dat is ook Sams mentaliteit: “Ik verander voor niemand. Klinkt het niet, dan botst het wel.”

En dat is een eigenschap die haar zoon siert, meent Christiane. “Dat is de beste manier om in het leven te staan. Zolang je maar niet naast je schoenen loopt. Dat hebben we hem altijd op het hart gedrukt”, klinkt het bij mama Christiane in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today