15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Man van Karen Damen gaat in de politiek

Karen Damen
Foto: Jeroen D'Havé

Antony Van der Wee, de man van Karen Damen, is in de politiek gestapt. Antony, die zelf muzikant is, droomt er volgens Het Laatste Nieuws zelfs van om burgemeester van Lint te worden. 

“Antony is altijd al geïnteresseerd geweest in politiek”, vertelde Karen aan Het Laatste Nieuws. “We zijn bevriend met politicus Theo Francken en Edegems burgemeester Koen Metsu, allebei van N-VA. En het is die laatste die hem overtuigd heeft om in de lokale politiek te stappen. Als bestuurslid van N-VA Lint wil Antony zich vooral bezighouden met cultuur en media. Hij zit zelf in dat wereldje, dus mijn man is daar de geknipte persoon voor”, reageert Karen Damen nog.

“Ik ben heel trots op hem en steun hem volop. Ik kwam Bart De Wever tegen op de Sinksenfoor en hij wist het zelfs dat Antony deel uitmaakt van het bestuur van N-VA Lint”, lacht de zangeres. Volgend jaar volgt de eerste test voor Van der Wee, want dan zijn het verkiezingen. Karen hoopt dat haar man heel wat stemmen krijgt. “Mijn man kent keiveel volk in Lint, dus volgens mij wordt dat een echt stemmenkanon”, lacht Karen. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today