13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020
13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020

Mannen op hakken charmeren Belgium’s Got Talent-jury

Trinxx
© Medialaan/VTM

Acrobaat Gilles Thiry wist de jury vorige week het meest te overtuigen in de eerste studioshow van Belgium’s Got Talent. Kijkend Vlaanderen heeft intussen zijn stem uitgebracht. Vanavond wordt in tweede studioshow duidelijk wie zij naar de finale hebben gestuurd. Daarnaast staan vrijdag ook 7 nieuwe talenten te trappelen om het beste van zichzelf te geven. En dat belooft een bonte mix van dans, rap, muziek en acrobatie te worden.

Net als vorige week wordt ook in deze studioshow met een gastoptreden teruggeblikt op de voorbije vijf seizoenen van Belgium’s Got Talent. Vrijdag daalt Baba Yega, winnaar van vorige editie, neer van zijn planeet om het publiek warm te maken met hun buitenaardse danspasjes. Na hun deelname ging het pijlsnel voor de mysterieuze dansers: ze kregen een programma bij VTMKZOOM, stonden in de finale van Das Supertalent, kregen een eigen stripverhaal en zijn sinds kort ook op het grote scherm te zien.

Tijdens hun auditie deden hun trommels het hart van Dan Karaty sneller slaan. De West-Vlaamse vrienden- en percussiegroep DrumSpirit werd zo beloond met een Golden Buzzer. Voor de studioshow hebben ze een krachtige act voorzien met nóg meer verrassingen. Slaan ze zich daarmee naar de finale?

Op rappen en op ‘Antwerps klappen’ staat geen leeftijd, dat bewees MC Lily tijdens haar auditie. Ondertussen is Liliane ook buiten haar home town Borgerhout een echt fenomeen. Voor haar act vrijdag heeft ze een nieuwe rap, een nieuwe boodschap én een partner in crime meegebracht.

De meisjes van J+ Dance Crew, ook wel de ‘verhalende danseressen’, lieten de jury niet onberoerd tijdens hun auditie. “Onze boodschap kwam binnen en dat is voor ons het allerbelangrijkst”, zeggen ze. Ook in de studioshow bewegen ze op een thema dat hen raakt.

De charmante Davide Petrella verblufte tijdens zijn auditie door een aartsmoeilijk pianostuk geblinddoekt te spelen. Vrijdag gaat hij nóg een stapje verder, want dan gaat hij niet één, maar twee piano’s tegelijk te lijf. Zelfs een verleidelijke danseres kan Davide niet uit zijn concentratie brengen.

Straffer, strakker én hoger: de mannen van Trinxx zijn duidelijk niet vies van een uitdaging. Op hakken van maar liefst 15 cm hopen ze te overtuigen met een flitsende street dance. Dat doen ze nog steeds met een duidelijke boodschap: dare to be different.

Het jonge koppeltje Tascha & Ian beoefende verschillende sporten, maar de twee vonden elkaar kortgeleden in de acrobatische dans. Hun ontroerende auditie zindert nog steeds na. Vrijdag gaan ze opnieuw voor spektakel en nemen ze de kijkers mee in een storm aan emoties.

Belgium’s Got Talent, vrijdag om 20u35 bij VTM.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today