6 °C Antwerpen, BE
zondag 27 december 2020
6 °C Antwerpen, BE
zondag 27 december 2020

Marco Borsato geeft ‘verborgen relatie’ toe

DPG Media

Marco Borsato heeft Nederland in rep en roer gezet. De Nederlandse zanger is sinds 1998 getrouwd met Leontine, maar nu pakt het Nederlandse weekblad Privé uit met het nieuws dat Marco Borsato zijn vrouw ooit bedroeg. In een kort, maar emotioneel persbericht geeft Borsato schoorvoetend toe dat er “een vriendschap is geweest die verder ging dan ik had voorzien”.

Marco Borsato zou een affaire gehad hebben met pianiste Iris Hond. Die verborgen relatie zou dateren uit de periode waarin de productiemaatschappij van Borsato failliet ging. “Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken,” klinkt het bij Marco Borsato op sociale media. “Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.”

In hetzelfde persbericht stelt Marco Borsato duidelijk dat zijn affaire van zeer korte duur was. Hij beschouwt dit echter als een privékwestie en hoopt dat iedereen zijn privacy en die van zijn kinderen zou respecteren.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today