11 °C Antwerpen, BE
zaterdag 19 december 2020
11 °C Antwerpen, BE
zaterdag 19 december 2020

Margot Hallemans in tranen na heftige opnamedag bij Familie: “het moest er allemaal uit”

Foto: VTM

Margot Hallemans begrijpt dat heel wat Familie-kijkers de oude Hanne missen. De opvallende verhaallijn rond haar personage doet de emoties bij de kijkers enorm oplaaien. “Het is ook heel spraakmakend”, beseft de actrice in Story.

“Als actrice is het wel heel leuk om eens een andere kant van Hanne te laten zien. Dat zorgt voor voldoening. De brave spelen wordt na verloop van tijd wat eentonig. Nu is het heel intens qua emoties”, vertelt Margot Hallemans in Story.

De 27-jarige actrice geeft toe dat die emoties soms echt wel heftig binnenkomen. “Op de set werden mijn emoties tijdens een heftige scène getriggerd, maar ik kon ze niet loslaten. Dus toen ik thuis aan mijn yogales begon, kwam alles wat ik die dag gevoeld had naar boven en heb ik inderdaad zitten huilen”, onthult de actrice.

“Mijn lichaam gaf aan dat het er allemaal uit moest om plaats te maken voor nieuwe energie.” En dat vindt de actrice niet slecht. “Het doet deugd om je emoties los te laten, op die manier kan je jezelf helen”, klinkt het bij Margot Hallemans in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today