11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Margriet Hermans bezorgd over dochter: “haar mentale gezondheid kan beter”

Foto: DPG Media

Margriet Hermans lijkt altijd haar vrolijke zelve met haar gekende lach. Toch kende Margriet ook heel wat tegenslagen in het leven. Zo kampte Margriet zelf met een depressie, al is haar grootste verdriet toch de ontdekking van suikerziekte bij haar dochter, Celien Deloof.

“Ik kende dat niet en wist niet hoe ik daarmee moest omgaan”, onthult een bezorgde Margriet Hermans in Story. “Het ziekenhuis heeft me wel enorm goed begeleid.”

Margriet Hermans moest leren testen en insuline inspuiten bij haar dochter. “Vroeger wilde ik verpleegster worden, maar ik ben bang van naalden. En plots moest ik mijn eigen dochter inspuiten…”, vertelt Margriet Hermans in Story.

Al was suikerziekte niet de enige klap die Margriets dochter moest verwerken. Celien Deloof kreeg een herseninfarct en worstelde ook zelf met een depressie…

“Ze voelde zich onzeker over haar gewicht”, geeft Margriet Hermans toe in Story. “Jonge mensen worden steeds meer beïnvloed door anderen. En ze heeft nooit tijd gehad om aan haar mentale problemen te werken omdat ze telkens fysische klachten kreeg.”

Ondertussen voelt Celien zich beter in haar vel en heeft ze veel te danken aan een therapeut en haar huisdokter. “Als je haar tegenkomt, zul je niks merken. Ze is altijd heel vrolijk en barst van het talent.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today