7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Margriet Hermans: “Het is de investering niet waard”

Foto: DPG Media

De voorbije maanden kende de carrière van Margriet Hermans een enorme heropflakkering. Dat had ze allemaal te danken aan haar deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’. Zo leerde ook de jongere generatie Margriet kennen.

“Veel oudere mensen waren vergeten dat ik ook zong en de jonge generatie heeft me door het programma ontdekt als zangeres. Dat is zo’n mooi erkenning, want ik had bijna mijn microfoon aan de haak gehangen”, zegt Hermans in Story.

De zin om nieuwe muziek te  maken was bij Margriet ver zoek alsook de energie om in nieuwe muziek te investeren.

“Een plaat maken is heel duur en als ze geen aandacht krijgt of niet gedraaid wordt, is het de investering niet waar. Naar aanleiding van mijn vijftigste verjaardag heb ik in 2004 het album ‘Vrouw van 50’ gemaakt en daarmee is nooit iets gebeurd. Dat vind ik nog steeds erg, want ik ben daar nog steeds trots op.”

Dat Margriet nu zoveel succes heeft, had ze kunnen weten. Want iemand had haar dit al voorspeld. “Ik was te gast in het programma van Micha Marah op MENT en er zat ook een dame die die voorspelling deed. Normaal geloof ik niet al te erg in waarzeggers of paranormaal gedoe, maar ze bleek wel gelijk te hebben. Als was het wel met wat vertraging.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today