17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Marie en Viktor Verhulst presenteren op NRJ

Viktor en Marie Verhulst starten het nieuwe jaar met een eigen radioprogramma op NRJ! Ze nemen zichzelf niet te hard au sérieux, zijn spontaan en zot van muziek. Toevallig vooral zot van de muziek die NRJ draait. En dat komt dan heel goed uit, want vanaf 15 januari zullen Viktor en Marie Verhulst elke woensdagnamiddag er radio maken. Ze zijn daarmee de eerste broer en zus die dat in Vlaanderen gaan doen. Van 14 tot 16u gaan ze op interactieve manier het contact met de NRJ-luisteraar aan in een programma waar muziek zal primeren en waarin hun familieband centraal zal staan.

Viktor: “Het is de eerste keer dat we echt gaan samenwerken en ik heb er héél veel zin in! Dit past bij ons: we zijn dol op de muziek die NRJ draait en we houden ervan als de dingen vooruit gaan, wat bij radio natuurlijk altijd zo is!”

Marie: “Ik mocht al een heel klein beetje mee doen bij NRJ en ik ben blij dat dat nu meer wordt. En dat dan nog samen met mijn beste vriend en broer. Ik wil trouwens alles eens geprobeerd hebben en radio maken stond nog op die wishlist. Mijn jaar start dus alvast goed!”

Marie heeft al een vaste showbizz-rubriek in de NRJ-ochtend van Kim Muylaert en Michaël Joossens. Viktor was eerder ook al een paar keer te gast in radioshows. Maar dat ze nu samen een eigen programma zullen dragen is nieuw en ook voor hen bijzonder spannend. Ze zijn blij dat NRJ hen de vraag heeft gesteld en ze hebben heel veel zin om dit avontuur samen aan te gaan.

Viktor noemt zichzelf de nuchtere van de twee, Marie de enthousiasteling vol energie. Als kind vlogen ze elkaar vaak in de haren, nu zijn ze de beste vrienden. Hoe zit dat in andere families? Die en andere vragen zullen ze vanaf 15 januari stellen aan de NRJ-luisteraar.

Nathalie Delporte, programma manager NRJ: “We zijn heel blij om Viktor en Marie te mogen verwelkomen in ons NRJ DJ-team. Eind 2019 drukten we met de hitlijst ‘2000 SINDS 2000’ nog een mooie muzikale stempel en met dit nieuws kijken we alvast heel hard uit naar 2020. Woensdag namiddag krijgt voortaan een uniek geluid!”

‘STUDIO VERHULST’, vanaf woensdag 15 januari, van 14 tot 16u bij NRJ.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today