2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023

Marie Verhulst: “Daar irriteer ik mij aan”

Marie Verhulst
Foto: Photo News

Er moet al veel gebeuren om de dochter van Gert Verhulst, Marie Verhulst boos of geïrriteerd te krijgen. Ze staat ontzettend positief in het leven en lijkt zich nergens aan te ergeren. Of misschien toch?

“Ik kan me wel irriteren aan mensen die te laat komen. Bij privéaangelegenheden kan een academisch kwartiertje, maar op werkvlak niet. Ik werk met veel mensen samen, als ik te laat ben, moeten die allemaal wachten. Als anderen te laat komen kan ik mij daar dus serieus over opwinden.”, klinkt het in Dag Allemaal.

Toch heeft Marie de voorbije jaren veel ruzie gemaakt, vooral met broer Viktor. “Wij maakten over alles ruzie. Over naar wat we op tv zouden kijken, over wie vooraan in de auto mocht zitten, of wie het meeste pasta op z’n bord had gekregen. Heel vermoeiend als ik er nu aan terugdenk.”

Dat is pas serieus beginnen minderen toen de twee apart gingen wonen en ze elkaar minder zagen. Toen begonnen ze elkaar te missen en gingen ze gewoon samen leuke dingen doen.

“Nu krijg ik berichtjes van mensen: ‘Ik hoop dat onze kinderen later ook zo goed overeenkomen als jullie.’ Het heeft lang geduurd, maar nu is hij inderdaad mijn beste vriend. Als ik met iets zit, stuur ik hem als eerste een berichtje. We bellen niet zo graag.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today