3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Marie Verhulst doet opvallende uitspraken over haar bucketlist en vriend Jef

Foto: VRT

Het is een drukke periode voor Marie Verhulst. De zomer staat voor de deur en dat wil zeggen dat er duizenden kinderen wachten om geëntertaind te worden.

In Dag Allemaal verklapt Marie dat ze haar fans binnenkort niet enkel gaat entertainen als het baasje van Samson maar ook als Konijn Pluisje.

K3 kondigde namelijk onlangs een remake te gaan maken van hun succesmusical “De 3 biggetjes”. Marie gaat volgend jaar de rol van Konijn Pluisje op zich nemen. Een rol die in de originele versie vertolkt werd door Free Souffriau. “Ik heb altijd gehoopt dat ze die musical zouden hernemen. Nu is mijn bucketlist afgewerkt.”, vertelt Marie in Dag Allemaal.

Verder verklapt Marie dat een film opnemen met Samson ook nog op het idool haar to do lijstje staat.

Op de geruchten dat mensen denken dat het uit zou zijn tussen Marie en haar vriend Jef omdat hij weinig te zien is in “De Verhulstjes”, antwoordt ze duidelijk: “Het gaat nog altijd prima, dank u. Hij begeeft zich liefst op de achtergrond en zal zich zeker niet in bochten wringen om erbij te zijn. Ik respecteer dat. Jef moet vooral doen waar hij zich goed bij voelt”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today