14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022
14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022

Marie Verhulst onzeker: “vinden de kinderen mij wel leuk?”

Marie Verhulst
Foto: Showbizzsite.be

Marie Verhulst is ondertussen al anderhalf jaar het nieuwe baasje van Samson, maar veel plezier heeft de dochter van Gert nog niet beleefd aan die nieuwe fase in haar leven. Er werden wel afleveringen en liedjes opgenomen maar het gebrek aan optredens zorgt voor twijfels bij Marie…

“Ja, en dat zorgt wel wat voor onzekerheid. Ik heb te weinig reacties gekregen om te weten of ik goed bezig ben”, onthult Marie in Story. “Als je optreedt voor kinderen, zie je meteen wat ze leuk vinden en wat niet. Zij zijn een goudeerlijk publiek.”

Door het gebrek aan optredens weet Marie nog altijd niet wat de kinderen van haar vinden als nieuwe baasje van Samson. “Dat knaagt soms. Vinden de kinderen mij wel leuk?” vraagt Marie Verhulst zich openlijk af in Story.

“Nu, ik krijg genoeg bevestiging binnen Studio 100 dat wat ik doe leuk is en Ketnet is heel tevreden over de reeks. Maar ik zal toch blij en opgelucht zijn als ik met mijn eigen ogen kan zien dat de kinderen de liedjes van Samson & Marie meezingen en niet alleen die van Samson & Gert”, aldus Marie Verhulst in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today