5 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 december 2021
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 december 2021

Marijn Devalck neemt het op voor Pico: “het is ne goeie gast”

Foto: Photo News

Marijn Devalck reageert in Dag Allemaal op de gedwongen opname van Walter Michiels in de psychiatrie. Nadat hij enkele scoutsjongen met een bijl wegjaagde, werd ‘Pico’ opgenomen. Hoe is het zover kunnen komen?

“Walter heeft zovele handen aangereikt gekregen, en heeft er tot onze spijt nooit een willen aannemen”, zucht Marijn Devalck in Dag Allemaal. “We hebben hem altijd heel graag gezien. We hebben hem zo veel mogelijk geholpen, tot het niet meer kon.”

Al wil de voormalige Kampioenen-collega van Michiels benadrukken dat je níemand zomaar mag uitdagen. “Walter zal impulsief naar die bijl gegrepen hebben, omdat die daar toevallig lag, waarschijnlijk om aan te geven: ‘Pas op, ga niet verder.’”

Uiteindelijk heeft Walter Michiels immers niemand aangevallen met de bijl. “We hebben altijd geweten dat Walter ne goeie gast is. Maar er zit ook een andere Walter in hem, en die komt naar boven onder invloed van een paar trappisten. We blijven meevoelen met die man die we niet hebben kunnen redden”, aldus Marijn Devalck die er in Dag Allemaal aan toevoegt dat Michiels geen gevaar is voor de maatschappij.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today