15 °C Antwerpen, BE
woensdag 20 oktober 2021
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 20 oktober 2021

Marijn Devalck neemt moeilijke beslissing: “ik heb geen keuze”

Foto: VRT

Toen acteur Marijn Devalck liet weten dat hij met een mondmasker op het podium zou staan, als protest tegen artiesten die zich niet willen vaccineren, ontstond er heel wat commotie.

“Doe niet zo belachelijk. Ze maken de mensen maar wat wijs. De vaccins helpen toch niet”, het zijn slechts enkele van de commentaren die Marijn te horen kreeg nadat hij vertelde over zijn protestactie. Marijn is niet meer van de jongste en de angst zit er stevig in om toch nog besmet te geraken.

Marijn heeft weinig begrip voor artiesten die besluiten om zich niet te laten vaccineren. “Ik heb geen keuze om een mondmasker op het podium te dragen. Vaccinatie is niet verplicht, dus kan ik alleen mezelf beschermen. Ik zou kunnen eisen dat hardleerse collega’s niet met mij op het podium komen, maar zover ga ik het niet drijven. De cultuursector heeft al genoeg klappen gekregen”, reageert hij op de heisa in Dag Allemaal.

De acteur kan op veel begrip rekenen van collega’s, maar er is jammer genoeg ook veel onbegrip. En dat is voor Marijn niet te begrijpen.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today