8 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023

Marijn Devalck: “Wij hebben elkaar veel geplaagd”

Foto: VRT

Ze acteren al meer dan de helft van hun leven samen: Danni Heylen en Marijn Devalck. Eerst samen als Pascale en Boma in ‘FC De Kampioenen’ en nu als getrouwd koppel in ‘Assisen 3’. Danni en Marijn kenden elkaar niet voordat ze samen in ‘De Kampioenen’ speelden.

“Ik kende Danni van naam, maar wij hadden elkaar nog nooit ontmoet”, vertelt Marijn in Dag Allemaal. “En ik kende hem als Marino Falco. Mijn elf jaar oudere zus kocht op haar 25ste een singletje van Marijn”, zegt Danni.

Op de set ontstond er meteen een klik tussen de twee. “Ook al verschilden wij weleens van mening. Als ik overtuigd was van mijn gelijk konden we stevig discussiëren”, lacht Danni. Marijn vult haar daarbij aan: “Wij hebben elkaar veel geplaagd, Danni en ik. ’t Is te zeggen: ik plaagde haar. Ik zei soms expres dingen die niet waar waren.”

Danni en Marijn zagen elkaar graag, als vrienden en collega’s. Maar Danni was niet de enige die niet aan Marijns plagerijen kon ontkomen. Ook Loes Van den Heuvel werd af en toe eens beetgenomen. “Alleen duurde het bij haar drie dagen voor zij begreep dat ze beetgenomen was.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today