23 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 september 2021
23 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 september 2021

Marijn uit Blind Getrouwd onthult pikante details van zwoele nacht met Candice

Foto: VTM

“De normaalste zaak van de wereld”, noemt Marijn uit Blind Getrouwd zijn zwoele nacht met kersvers echtgenote Candice. Het was de eerste keer in de Vlaamse geschiedenis van Blind Getrouwd dat een koppel toegaf tijdens de huwelijksreis al tussen de lakens te hebben gedoken.

“Eigenlijk hebben we daar vanaf de eerste nacht al gesprekken over gehad. Want ja, zo’n huwelijk moet geconsumeerd worden”, lacht Marijn in Het Laatste Nieuws. “Candice gaf aan dat ze daar eerst nog wat mee wou wachten, tot het echt goed zou aanvoelen. Uiteraard had ik daar alle respect voor”, verduidelijkt Marijn in het dagblad.

“Op Santorini was de setting ideaal”, blikt Marijn terug op die bewuste nacht. “We hadden een gezellig diner achter de rug en nadien besloten we de jacuzzi te testen in onze hotelkamer, met champagne bij de hand, uiteraard. Terwijl we daar zaten te genieten van het prachtige uitzicht, voelden we ons ontzettend goed bij elkaar. Het voelde vertrouwd om op dat moment een stapje verder te gaan.”

Dat hun zwoele nacht voor ophef zorgde op Instagram en andere sociale media, begrijpt Marijn niet goed: “Seks is toch een belangrijk onderdeel van daten en elkaar beter leren kennen? Het lijkt me niet meer dan logisch dat je gaat bekijken of er ook een goeie match is op fysiek vlak”, klinkt het nuchter bij Marijn in Het Laatste Nieuws.

“We hadden al een fijne klik, dus het was aangenaam om te merken dat het ook op dat vlak goed zat. Het vertrouwen in elkaar is daardoor alleen maar gegroeid”, blikt Marijn met een goed gevoel terug op hun eerste keer.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today