16 °C Antwerpen, BE
zondag 10 oktober 2021
16 °C Antwerpen, BE
zondag 10 oktober 2021

Marthe: “Ik ben nog lang niet uitgezongen”

K3
Foto: Studio 100

Binnenkort zit Klaasje Meijer haar carrière als K3’tje erop en de opvolging staat al klaar. Althans, er zijn al een heleboel kandidaten die klaar staan om vol enthousiasme Klaasje te vervangen. Marthe en Hanne gaan hun K3-collega ontzettend hard missen, maar aan stoppen denken ze nog lang niet.

“Elke keer als bij onze tour het doek valt, denk ik: ‘O nee, voor mij is dit nog niet klaar. Ik ben nog lang niet uitgezongen.’ Ik denk dat ik net als Hanne ben gaan beseffen dat ik hier zo van geniet”, klinkt het bij Marthe in Dag Allemaal.

Ondertussen gaat de zoektocht verder en vallen er genadeloos jongens en meisjes af tijdens de spannende wedstrijd. Want een K3’tje word je niet zomaar. Om het geschikte K3’tje te worden heeft Studio 100 de hulp ingeschakeld van enkele professionals die de kandidaten moeten beoordelen. Natalia, Samantha Steenwijk, Gordon en Ingeborg bepalen wie door mag naar de volgende ronde. Het is het aanwezige publiek in de studio die bepaalt of de kandidaat plaats mag nemen op één van de felbegeerde 10 gouden stoelen.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today