5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Marthe onthult reden dat Klaasje stopte bij K3: “dat zat in haar karakter”

Foto: DPG Media

Het kwam als een donderslag bij heldere hemel toen Klaasje Meijer haar vertrek bij K3 aankondigde. Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn hadden het wel zien aankomen, maar het was toch een moeilijk moment toen Klaasje het ook officieel maakte. In Story reageren ze op het vertrek.

“Het zat in haar karakter om naast K3 nog met vele andere dingen bezig te zijn. Ondanks onze drukke agenda ging Klaasje op haar vrije momenten sporten of op café met vrienden, terwijl Hanne en ik kunnen genieten van gewoon thuis zijn.”

Het is vooral door corona dat Klaasje is beginnen nadenken over haar toekomst en dat ze ook zin begon te krijgen in andere avonturen. “Klaasje is tijdens corona beginnen in te zien dat ze nog van andere zaken wilde proeven. Hanne en ik hebben daar minder behoefte aan. We zijn nog altijd niet uitgezongen bij K3.”

Gelukkig kregen de overblijvende K’tjes de keuze om er ook mee te stoppen of toch verder te gaan. En ze kozen voor het laatste. En daar is één belangrijke voorwaarde aan verbonden voor Hanne en Marthe. “Als we op zoek gaan naar iemand om haar te vervangen, dan betekent dat niet dat we binnen twee jaar willen stoppen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today