7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Marthe van K3 over opvolger Klaasje: “dat is het enige dat telt”

Marthe K3
Foto: Photo News

Nog tien maanden en Klaasje neemt afscheid van haar K3-vriendinnen Hanne en Marthe. Ondertussen zijn er al 20.000 inschrijvingen van mensen die Klaasje willen opvolgen. Zowel vrouwen als mannen, want Studio 100 stelt de inschrijvingen voor iederéén open. Zien Hanne en Marthe het zitten om verder te gaan met een Klaas in plaats van een Klaasje?

“Zolang het maar klikt met Hanne en mij, en dat die persoon past bij ons, is het allemaal goed”, klinkt het nuchter bij Marthe in Het Laatste Nieuws. “Het geslacht maakt echt niet zoveel uit.”

Marthe geeft toe dat het aantal inschrijvingen haar verrast: “Het leuke is ook dat wij met zo’n 6.000 kandidaten waren om drie plaatsjes in te vullen. Nu zijn er al 20.000 voor één nieuw K3’tje. Dan wéét je dat het niet anders kan dan dat de perfecte opvolger van Klaasje ertussen zit”, aldus Marthe. En die wetenschap stelt haar toch ietwat gerust.

“Pas op, het gaat nog moeilijk worden, hé, net omdat het er zoveel zijn. Maar de juiste zit er sowieso tussen”, klinkt het vol vertrouwen bij Marthe. De zoektocht naar het nieuwe K3’tje start in het najaar.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today