17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Marthe van K3: “Ze heeft zich denk ik geforceerd”

Foto: DPG Media

Hanne Verbruggen is bevallen. Iets vroeger dan voorzien maar eindelijk kan ze haar zoontje in de armen sluiten. Hanne heeft nog heel lang op het podium gestaan, terwijl ze zwanger was. Maar op een moment moest ze toch toegeven dat het te zwaar werd.

“We wisten op voorhand dat ze tot het uiterste zou gaan, misschien heeft ze zichzelf wat te veel geforceerd. Ik heb ook tegen haar gezegd: ‘Hanne, je moet niet alleen aan jezelf denken, maar ook aan je baby.’ Hoe zij zich voluit bleef geven op het podium, chapeau”, zegt Marthe in Dag Allemaal.

Eind oktober zagen Julia en Marthe al dat Hanne haar grens had bereikt en dus spoorden ze haar aan om het iets rustiger aan te doen.

“Hanne bleef alles geven en volgens mij hoorde dat niet. Maar moesten Marthe of ik ooit in verwachting zijn, wij zouden het ook moeilijk hebben om op de rem te gaan staan. Maar ik denk dat Hanne zelf doorhad dat ze nog te veel wilde”, zegt Julia.

Er werd Hanne rust voorgeschreven en ze moest het een pak kalmer aan doen. Het leven als een K3’tje en een zwangerschap die op haar einde loopt, het is gewoon moeilijk te combineren. “Dat begint al met de lange autoritten. Als je vier uur onderweg bent naar Groningen en vaak naar het toilet moet… niet eenvoudig.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today