6 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 november 2021
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 november 2021

Martine Jonckheere tijdelijk terug in Familie

martine jonckheere
© Medialaan/VTM

In de loop van volgend seizoen krijgen de Familie-kijkers een verrassing van formaat voorgeschoteld. Marie-Rose De Putter keert terug uit Frankrijk en wordt herenigd met de familie.

De terugkeer kadert in een nieuwe verhaallijn rond een ingrijpende gebeurtenis binnen de familie, waardoor Marie-Rose zich genoodzaakt voelt om terug te keren. Een verhaal waarvoor Martine Jonckheere 3 jaar na haar vertrek terugkeert naar de set in Boortmeerbeek.

“Het telefoontje van de makers kwam als een verrassing van formaat”, zegt Martine. “Natuurlijk ben ik niet over één nacht ijs gegaan. Het voorstel moest even bezinken, maar ik was wel meteen geënthousiasmeerd. De verhaallijn is er één waar veel vlees aan zit. De terugkeer van Marie-Rose is in eerste instantie tijdelijk, maar in een soap kan er natuurlijk veel gebeuren. Het vertrouwen is er alleszins, het gevoel zit goed en ik kijk er alvast naar uit.”

Martine Jonckheere staat binnenkort op de Familie-set in Boortmeerbeek. Haar personage Marie-Rose De Putter keert in de loop van volgend seizoen terug op het scherm.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today