16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 augustus 2022
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 augustus 2022

Martine Jonckheere: “Ze moet voorzichtiger leren zijn”

Foto: DPG Media

Maar liefst 55 jaar, zolang staat actrice en zangeres Jacky Lafon al op de planken. En dat verdient een feestje. Ze viert dit deze zomer, weliswaar met twee jaar vertraging, in Blankenberge tijdens een spetterende plezante show in het Witte Paard: ‘Jubilee aan Zee’.

De populariteit voor Jacky begon vooral dankzij haar rol in ‘Familie’. Hoewel ze daarvoor al heel wat dingen had gedaan, brak ze toen helemaal door in Vlaanderen. Haar personage ‘Zatte Rita’ kon op veel succes rekenen en ze werd een waar icoon voor holebi’s.

En ook bij haar collega’s is Jacky erg  geliefd. Zo heeft ex-‘Familie’-collega Martine Jonckheere alleen maar lovende woorden over voor Jacky in Tv Familie.

“Ik ken niemand die een groter hart heeft dan Jacky, maar helaas wordt ze soms het slachtoffer van haar goedheid. Stel dat een journalist haar belt om iets te weten te komen, dan zal die erin slagen om Jacky de pieren uit de neus te halen. Zonder dat ze het doorheeft.”

Jacky is volgens Martine de eerlijkheid zelve en ze weet maar al te goed wie ze is. En dat is een hele mooie eigenschap van haar. “Maar door haar spontaniteit werkt ze zich soms in de nesten. Ik heb haar al vaak gezegd dat ze moet leren voorzichtiger zijn. “

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today