17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 11 mei 2021
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 11 mei 2021

Mathias Coppens: “het is beter dat ik daar met geen woord over rep”

Mathias Coppens
Foto: VRT

Na ruim elf jaar huwelijk gingen Mathias Coppens en zijn echtgenote Sarah uit elkaar. Story polst bij Mathias hoe het ondertussen met hem en de kinderen gaat…

“Ik begrijp heel goed dat je als journalist die vraag moet stellen, ik zou net hetzelfde doen. Maar voor de kinderen en iedereen is het beter dat ik daar met geen woord over rep”, antwoordt Mathias Coppens doodeerlijk in Story.

Al voegt hij er wel aan toe dat Marcel en Lowis het prima stellen. “Het zijn twee gelukkige kinderen. Mijn dochter is geobsedeerd door paardrijden – net als ik trouwens, ik zit ook elk vrij moment op mijn paard: pure ontspanning. Marcel rijdt ook, maar hij doet liever judo.”

En op de vraag of Mathias momenteel gelukkig in het leven staat kan de nieuwbakken quizpresentator volmondig ‘supergelukkig’ antwoorden.

“Mijn productiehuis doet het goed, ik presenteer een toffe quiz, werk samen met mensen die ik doodgraag zie, mijn kinderen zijn gelukkig,… Enkel corona moet nog de wereld uit, maar dat vindt iedereen”, aldus Mathias Coppens in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today