9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Mathias Vergels: “Het komt niet tot klinkende ambras”

Foto: Peter De Smedt

Tot enkele jaren terug kon Mathias Vergels wel stellen dat hij een beetje het leven van seks, drugs en rock-‘n-roll had. Wilde jaren waar hij van genoot, maar die nu ver achter hem liggen. Hij leeft gezond, drinkt niet overdreven veel alcohol en is altijd in topvorm.

“Kijk naar The Rolling Stones. Mick Jagger houdt zich aan een strikt dieet, blijft ver weg van alcohol en drugs en fitnest drie uur per dag met zijn personal trainer. Zelfs Keith Richards is al vijftien jaar getopt met misbruik van middelen”, zegt Vergels in Dag Allemaal.

Mathias neem een voorbeeld aan deze mannen. “Die mannen hebben heel hun levensstijl omgegooid omdat ze zo lang mogelijk willen leven en spelen. En ik wil dat ook!”

In ‘Thuis’ zagen we tijdens het meest recente seizoen hoe het tot een breuk kwam tussen Lowie en Viv, gespeeld door Mathias en zijn vriendin actrice Lynn Van den Broeck.

Een heel pijnlijk moment om te zien. Heel wat fans hopen dat het ooit nog goed komt tussen het koppel, maar daar kan Mathias weinig over zeggen. “Ik mag natuurlijk niet veel verklappen, maar tot klinkende ambras tussen Lowie en Viv komt het sowieso niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today