5 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023
5 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023

Mathias Vergels leeft gezond: “En dat komt allemaal door haar”

Mathias Vergels leeft gezond: “En dat komt allemaal door haar”

Foto: VRT

De zomer van acteurskoppel Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck is er eentje die erg druk is.  Mathias treedt deze zomer toch een aantal keren op en Lynn staat deze zomer enkele weken in het Fakkeltheater voor het nieuwe theaterstuk ‘Oost West, ‘Thuis Best’

“Ja, we zijn gas aan het geven. Ik ben onlangs nog gaan kijken hoe Lynn het deed en ze doet dat fantastisch. Ik was zo fier”, glundert Mathias in Dag Allemaal.

Mathias is geen echte cocktaildrinker en hem zal je dus niet snel aan de rand van een zwembad terugvinden met een zoet drankje in de hand. Maar Lynn evenmin.

“Na een heel drukke dag durft ze weleens een pintje te drinken, maar daar blijft het bij. Lynn is eigenlijk heel braaf en focust zich op een gezonde levensstijl.”

En die gezonde levensstijl heeft een goede invloed op Vergels. “Lynn is degene die kookt thuis en ze maakt uitsluitend vegetarische gerechten. Alleen op restaurant eet ik nog vlees. Sinds ik met haar ben, voel ik mij fitter en gezonder. Ik smijt me nu ook keihard en ongezonde afleidingen horen daar niet bij.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today