27 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 juni 2023
27 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 juni 2023

Mathias Vergels: “Lynn is goed in complimentjes geven”

Foto: Peter De Smedt

Mathias Vergels en zijn partner Lynn  Van den Broeck hebben het bijzonder druk. Ze staan niet alleen op de set van ‘Thuis’, daarnaast werken ze ook nog eens samen aan hun B&B en is Lynn druk aan het repeteren voor ‘Robin Hood & Ik’, de musical van Deep Bridge waar ze vanaf 9 oktober in te zien is.

Momenteel zijn er volop schilderwerken aan de gang en probeert het koppel zo goed als mogelijk om alles op tijd af te krijgen. Het zijn zware dagen voor het koppel, maar Lynn zorgt ervoor dat Mathias gemotiveerd blijft met een complimentje op tijd en stond.

“Deze week moest er over de hele oppervlakte van de B&B primer gezet worden. Mijn schoonvader gaf ons de raad om het met een spuitmachine te doen. Voor ik het wist, spoot ik de primer op de muren in plaats van hem open te wrijven met een borstel”, lacht Mathias in Dag Allemaal.

Doordat Mathias niet zo vlot met de spuitmachine overweg kon, was het werk nog maar half gedaan op het einde van de dag. Maar dat deerde Lynn niet en motiveerde Mathias met een complimentje. “Op het einde van de dag fluisterde Lynn mij toe dat ik het fantastisch had gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today