6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 17 oktober 2020
6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 17 oktober 2020

Mathias Vergels: “na onze trouw begon het fout te lopen”

Mathias Vergels en Julie
Foto: Peter De Smedt

Mathias Vergels komt in Dag Allemaal terug op zijn echtscheiding met Julie. De Thuis-acteur geeft toe dat er al langer problemen waren in hun huwelijk. Eigenlijk begon het al fout te lopen meteen na hun trouw. “Toen we getrouwd waren, is alles veranderd. Er werden van mij dingen verwacht die ik niet kon nakomen,” vertelt Vergels in het weekblad.

“Ik hang heel hard vast aan mijn vrijheid. Die vond ik voor een stuk wel in dat burgerlijke leven, zelfs met Emile erbij: soms nam ik hem mee en dat vond ik superplezant. Maar een leven met enkel huisje, tuintje, kindje… Dat gaat voor mij niet,” geeft Mathias Vergels toe in Dag Allemaal.

“Gaan werken en om vijf uur ’s avonds thuiskomen, dat marcheert voor mij niet. Zelfs niet als ik dat had gewild. Mijn grote passies zijn muziek, acteren en mijne kleine. Die drie gaan samen, maar ik wil de dingen die ik graag doe, doen wanneer ik het wil…”

Aangezien Julie in het onderwijs staat heeft zij een totaal ander leven. “De schoolvakanties zijn voor mij de drukste periodes,” aldus Mathias Vergels in Dag Allemaal. Het koppel besloot om te stoppen met kibbelen en uit elkaar te gaan.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today