10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 2 oktober 2020
10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 2 oktober 2020

Mathias Vergels ontkent aantijgingen: “ik heb mijn vrouw en kind niet zomaar laten zitten voor een ander”

Foto: VRT

In Thuis wordt de romance tussen Lowie (Mathias Vergels) en Viv (Lynn Van den Broeck) enorm gesmaakt door de kijkers, maar in het echte leven werd de ‘verboden liefde’ van het koppel allerminst op gejuich onthaald. “Het waren keiheftige maanden. Maar het was het allemaal waard,” luidt het bij het koppel in Dag Allemaal.

“Alles wordt zo zwart-wit voorgesteld,” vertelt Mathias Vergels in het weekblad. “Ik heb mijn vrouw en kind niet zomaar laten zitten voor een ander. Het ging al een hele tijd slecht tussen Julie en mij…”

Vergels ontkent dat hij van de ene vrouw naar de andere is gefladderd. Zijn relatie met Julie, de vader van zijn zoon, zat al een tijdje in het slop. “Onze levens rijmden niet, we zaten op een dood spoor. We hebben daar toen veel over gepraat, zijn zelfs naar een relatietherapeut geweest…”

De Thuis-acteur geeft toe dat hij weinig thuis was omdat hij ook als zanger veel optredens had. “En toen kwam Lynn binnen bij de schmink op de set van Thuis… Ik had een coup de foudre, ja…” geeft Mathias Vergels toe in Dag Allemaal.

Maar toen Julie via Instagram bekendmaakte dat er een einde kwam aan haar huwelijk met Mathias en kort nadien het nieuws lekte dat Mathias een relatie was begonnen met zijn Thuis-collega Lynn Van den Broeck was de publieke opinie niet mals voor het acteurskoppel…

“Ik was bang dat mensen mij zouden blijven zien als ‘de vrouw die er tussen kwam’ en wilde niet met m’n geluk te koop lopen. En toen ben ik gecrasht… Ik ben kéihard in tranen uitgebarsten, heb m’n zorgen eruit geweend.” geeft Lynn toe in Dag Allemaal. Maar sinds die huilbui voelt het alsof er een last van haar schouders is gevallen. “Sindsdien voel ik me beter.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today