3 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 december 2021
3 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 december 2021

Mathias Vergels vanuit Pepinster: ‘Hier is totaal géén hulp’

Mathias Vergels
Foto: Showbizzsite.be

Thuis-acteur en zanger Mathias Vergels was zaterdagochtend al bij het ochtendgloren onderweg naar het door watersnood zwaar getroffen Pepinster. Mathias doet om de twee weken schitterend werk bij Brothers Of Solidarity. Normaal helpen zij daklozen in Brussel aan eten, maar deze keer trok de organisatie naar Pepinster. Wat zij daar te zien kregen, grenst aan het ongelooflijke.
“Ik was vandaag in wat ooit het mooie Pepinster was. We zijn met de Brothers Of Solidarity aan het helpen omdat hier totaal geen hulp is. We hebben hier geen politie gezien, geen brandweer, geen ziekenwagens, werkelijk niets. Alle hulp hier is puur gebaseerd op vrijwilligers”, stelde Mathias Vergels vast.

Wat hij in Pepinster zag, grenst aan het ongelooflijke. “We zitten hier niet in Bosnië, we zitten hier gewoon in Belgie en ik vind het ongelooflijk dat dit hier en in deze tijden nog aan het gebeuren is. Ik zou zeggen: als je centen wil doneren, doe dat dan aan Brothers Of Solidarity, want hier komt het wél aan. Wij gaan dat geld rechtstreeks in de handen van de mensen geven die hier wonen en wij komen ook helpen”, besluit Mathias Vergels.

De beelden die hij op Instagram Stories deelt, ongelooflijk. Dit kan toch niet, zo erg! Meer info over de organisatie waar Mathias Vergels zelf effectie d ehanden uit de mouwen steekt, kan u vinden op https://www.brothersofsolidarity.be/

En als je een centje stort, zet dan de mededeling ‘Slachtoffers watersnood’ . Nu al bedankt!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today