12 °C Antwerpen, BE
maandag 5 juni 2023
12 °C Antwerpen, BE
maandag 5 juni 2023

Matteo Simoni over opnamen nieuwste film: “het was doodeng”

Matteo Simoni
Foto: Photo News

Matteo Simoni geeft toe dat hij anders in het leven staat nu hij een dochtertje heeft. “Het is toch logisch dat je als vader in de eerste plaats aan je kinderen denkt?” klinkt het bij de 32-jarige acteur in Dag Allemaal.

“Als ik weet dat een film het risico inhoudt dat ik er het leven bij laat, dan hoeft het niet. Ik heb vrouw en kind, hé… Ik weet niet of ik het mezelf zou vergeven als Giulia door mijn ambitie zonder papa moet opgroeien. Natuurlijk doe ik nog steeds graag een stunt, maar sinds de komst van Giulia ben ik wel voorzichtiger geworden,” aldus Simoni.

Loredana was zwanger toen Matteo Simoni volop bezig was met de opnamen van zijn nieuwste film The Racer waarin hij in de huid kruipt van een topwielrenner. Wanneer er zich een gevaarlijke afdaling of massasprint aandiende, spookte die zwangerschap wel door zijn hoofd.

“Zodra je weet dat je papa gaat worden, draait zowat alles in je leven daarrond. Naarmate de opnamen vorderden, werd ik steeds banger dat er misschien iets zou gebeuren. Als je in een peloton fietst met zestig man en je moet dan naar het midden laveren tegen veertig per uur. Da’s echt iets anders dan met vrienden wat rondpeddelen. Het was soms doodeng,” geeft Matteo Simoni toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today