27 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 juni 2023
27 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 juni 2023

Maureen onthult ware reden achter vreemde strategie in ‘De Verraders’

Maureen onthult ware reden achter vreemde strategie in ‘De Verraders’

Foto: DPG Media

Maureen Vanherberghen behoorde tot het winnende kamp in ‘De Verraders’. Op haar Instagram Stories beantwoordt Maureen vragen van kijkers. De bondgenoot verduidelijkt de ware reden achter het vreemde stemgedrag in de finale van het VTM-programma…

Loïc Van Impe had zojuist aan de hele groep toegegeven dat hij ‘een verrader’ was, maar toch besloten de bondgenoten om niet op hém, maar op Hannelore Simoens te stemmen. Vanwaar die vreemde kronkel in hun stemgedrag?

Maureen verwijst naar de spelregels om hun stemgedrag te verklaren. Daarin staat namelijk duidelijk vermeld dat je jezelf niet kenbaar mag maken als verrader: “Dus wij dachten. Huh? Is hij het dan toch niet?!? Want dat mag niet”, schrijft Maureen op haar Instagram Stories.

“De spelmakers hebben niet ingegrepen, dus dan ga je ervan uit dat er geen regels geschonden zijn”, verduidelijkt Maureen hun keuze om toch niet op Loïc te stemmen.

“Hij probeerde Hannelore dan ook nog eens te beschermen, wat ook vreemd voelde. Zeker nadat de pact ontmaskerd was”, verduidelijkt Maureen de vreemde keuze om alsnog de VTM-journaliste uit het programma te stemmen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today