18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Maureen Vanherberghen: “Het is altijd gevaarlijk om iets te beginnen met een collega”

Foto: DPG Media

Al sinds een aantal jaren zijn Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker een gelukkig koppel. Ze hebben ook één dochtertje Nelle en zijn volop aan het bouwen aan een huis. Van chaos gesproken.

“Een baby krijgen en bouwen, wij zijn die zotten, die dat gecombineerd hebben. We hadden een bouwfirma, maar hebben veel zelf gedaan: we hebben samen de vloerverwarming gelegd en Sieg heeft onder meer de elektriciteit geïnstalleerd. Mijn agenda zit bomvol, maar als Sieg vrij heeft, maakt hij zich nuttig”, vertelt Maureen aan Dag Allemaal.

Sieg is momenteel druk bezig met de opnames voor ‘Milo’, de nieuwe telenovelle van VTM. Naast een acteur is hij dus duidelijk ook een handige Harry.

Hoe lang de twee precies samen zijn, dat kan Maureen niet zeggen. “We hebben geen startdatum van onze relatie. Omdat wij jarenlang collega’s waren bij ‘Helden’, kende onze relatie een aarzelende start. Het is altijd gevaarlijk om iets te beginnen met een collega. Sieg en ik hebben onze verliefdheid een tijdje verzwegen voor de buitenwereld. We wilden eerst zeker zijn van elkaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today