9 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 februari 2023
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 februari 2023

Maxime De Winne: “Daarom zijn we niet daar gaan wonen”

Familie; aflevering 6840 op dinsdag 14 september 2021 bij VTM. Op de foto: Maxime De Winne (Quinten)

Binnenkort is het weer tijd voor ‘Familie’. Op 29 augustus start het nieuwe seizoen van de populaire soap en dan hebben we weer elke dag onze vaste afspraak met de familie Van den Bossche en aanverwanten.

Wie daarin ook terug te zien zal zijn, is Maxime De Winne, die de rol van Quinten Goderis speelt. De opnames voor ‘Familie’ zijn terug in volle gang en dat betekent dat hij ook regelmatig wat rust opzoekt na een lange opnamedag.

Rust die hij vooral opzoekt in zijn prachtige tuin en buitensauna. “We zochten iets in de groene rand rond Gent. Niet te dicht bij de autosnelweg of in een drukke wijk. Heel toevallig zijn we op dit huis gestoten, hier in Sint-Martens-Latem. Toen ik het online zag staan, herkende ik het meteen. Mijn neef heeft hier nog gewoond”, klinkt het in Story.

Sint-Martens-Latem is niet meteen een erg goedkope streek om te wonen, maar het is niet omwille van de postcode dat Maxime en zijn verloofde Laurence naar daar zijn verhuisd.

“Het is een feit dat de woningen hier niet goedkoop zijn, maar we zijn wel degelijk naar hier verhuisd voor het huis en de tuin. Alle gemeenten rond Gent zijn trouwens duur. Je hoeft niet rijk te zijn om hier te wonen. Ik zie het vooral als een goede investering.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today