1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023
1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023

Maxime De Winne: “Ze waren ongerust over de kippen”

Familie; aflevering 6840 op dinsdag 14 september 2021 bij VTM. Op de foto: Maxime De Winne (Quinten)

Wie Maxime De Winne een bezoekje zou brengen komt in een prachtig huis terecht, met een heel indrukwekkende tuin. Een tuin die hij helemaal zelf heeft aangelegd en waar hij intens van kan genieten. Hij en zijn toekomstige vrouw Laurence kozen voor Sint-Martens-Latem om te wonen.

Een plek waar ook veel andere bekende medemensen woont. Je vindt er BV’s, ondernemers, kunstenaars, etc.

“Niet dat je die mensen elke dag tegenkomt. Iedereen is hier enorm gesteld op zijn privacy en rust, en dat vind ik fijn. Daarom zijn we ook de stad ontvlucht. Al moet ik wel zeggen dat ik onlangs Valerie De Booser en haar dochter Zita heb ontmoet”, vertelt Maxime in Story.

Valerie en Zita hadden een heel goede reden om bij Maxime aan te bellen. “Ze waren bezorgd omdat mijn kippen op straat rondliepen. We wonen in een heel rustige straat, dus laat die beesten maar lopen, toch?”

Pronkstuk aan het huis is de tuin. Een tuin waar Maxime veel werk aan heeft gehad. “Die was echt verwilderd. Overal stond onkruid en de bomen en planten waren in slechte staat. Maar dat vond ik niet erg, want dan kon ik van nul beginnen. Ik heb zelf gras gezaaid, nieuwe struiken en planten gezet. Ik heb ook een rozentuin aangelegd, een kippenhok geplaatst en vooraan een haag geplant om ook in de winter groen te hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today