10 °C Antwerpen, BE
maandag 18 oktober 2021
10 °C Antwerpen, BE
maandag 18 oktober 2021

Maxime Meiland: “papa dacht dat een baby mijn leven zou verpesten”

Foto: VIJF

In ‘Chateau Meiland’ zien we hoe de driejarige Claire overstelpt wordt met liefde, maar Maxime Meiland onthult dat haar zwangerschap niet meteen op gejuich werd onthaald.

Maxime was 21 jaar toen ze in verwachting raakte van Claire, maar haar toenmalige partner reageerde bijzonder negatief op dat nieuws, vertelt Maxime in het Nederlandse blad Viva Mama. Er werd zelfs over abortus gesproken.

Toen Maxime besloot de baby te houden, maakte de vader van het kind botweg een einde aan hun relatie. Maar ook binnen de Meiland-familie werd de zwangerschap van Maxime niet op gejuich onthaald.

“Mijn papa en zus waren er erg op tegen. Ze vonden me te jong en dachten dat een baby mijn leven zou verpesten. Papa heeft twee weken niet tegen mij gepraat, en dat bracht me aan het twijfelen”, geeft Maxime grif toe.

Maar ondertussen is Claire de oogappel van de familie en vond Maxime opnieuw de liefde bij cameraman Leroy. “Claire is gek op hem en zegt steeds meer ‘papa’ tegen hem”, klinkt het vertederd bij Maxime Meiland in Viva Mama.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today