14 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
14 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Meer dan 10.000 bezoekers voor derde editie van Yesterdayland!

Met meer dan 10.000 bezoekers was de derde editie van Yesterdayland, dat zaterdag plaats vond in Bobbejaanland, een enorm succes ! “De zon was volop van de partij en iedereen had er zin in” verduidelijkt woordvoerder Jo Langela.

Peter Koelewijn opende het festival op het Lage Landen Podium met een set die op heel veel bijval kon rekenen van het talrijk opgekomen publiek. Gelijkertijd werden de andere podia opgestart :Schmutz op de main stage, “Revolution 69” op 60s en een Barry White Tribute op Crooner. Op het Lage Landen Podium waren er opmerkelijke passages van Christoff en George Baker gevolgd door BZN’s Jan & Anny zorgden voor een uitzinnige sfeer.

Op het 70s80s podium was het feest vanaf het eerste moment met oa Kaoma, Katrina, Bellamy Brothers en in de vooravond Praga Khan. Tussenin had Vicky Leandros voor een waar hoogtepunt gezorgd. Dat deed ook de Zuid Afrikaanse popzangeres Naydine met een speciale Yesterdayland Ladies of Pop-show. Disco & soul waren weggelegd voor The Trammps en afsluiter Sister Sledge.

Manfred Mann’s Earth Band schitterende op het 60e podium dat sfeervol werd afgesloten door de Antwerpse Grungblavers. Gedurende de hele dag was het genieten van old timers, een vintage market en smullen van heerlijke lekkernijen die op ouderwetse wijze werden klaar gemaakt.

Weinig of geen incidenten op het festivalterrein volgens Langela, er was gratis water voorzien gezien het warme weer, en ook de gratis Yesterdayland busservice was een schot in de roos want bijna 4.000 mensen werden hiermee naar het festival gebracht.

Op naar de vierde editie , waar al één naam voor bekend is gemaakt : Willy Sommers – hij brengt er de laatste voorstelling van zijn nieuwe Sommers of 69 tour – alvast iets om naar uit te kijken !

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today