15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Meteen vonken en vuur in eerste Blind Getrouwd

Blind Getrouwd
© Medialaan/VTM

De eerste twee huwelijken van het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd zijn een feit: Mike en Marjolein zeiden volmondig “ja”, en ook Lieve en Aljosja zijn vanaf nu naar hun eigen zeggen “geringd en gesjareld”.

De eerste ontmoeting van Mike en Marjolein was een schot in de roos. Letterlijk vanaf de eerste seconde lieten ze mekaar niet meer los en de vonken spatten er, ook tijdens hun trouwfeest, van af.

“Mijn eerste indruk was top. Gewoon haar glimlach al en de manier waarop ze keek. Haar spontaniteit, de manier waarop ze me meteen vastpakte. De klik was er meteen. Dit was echt waar ik op hoopte en het is nog veel beter dan ik had gedacht. Het was echt zalig, ik kon het niet beter wensen”, aldus Mike.

Ook Marjolein was dolenthousiast: “Ik was meteen helemaal op mijn gemak. Ik wist direct “OK, bij Mike kan ik mezelf zijn”. En de stress viel dan meteen van mijn schouders. We zijn niet gestopt met praten, lachen en ons amuseren. Heerlijk”. Ook tijdens de fotoshoot voor enkele mooie trouwfoto’s lieten de twee mekaar niet los. Marjolein: “Het voelt heel vertrouwd aan om Mike vast te pakken en een knuffel te geven. Dit is zo’n beetje thuiskomen. Ik hoop dat dat gevoel blijft en dat het alleen maar sterker wordt.” “Haar vastpakken voor de foto’s was geen probleem. Op een bepaald moment zei de fotograaf zelfs dat ik haar wat minder moest knuffelen”, lachte Mike.

Het tweede koppel dat door de experten gematcht werd, is Lieve en Aljosja. Ook zij zeiden zonder twijfel “ja”, maar zo los en spontaan als bij Mike en Marjolein ging het er niet aan toe. “Het eerste moment dat we samen hadden, was nog een beetje onwennig. Je kent mekaar nog niet en ineens ben je getrouwd”, besefte Aljosja. Ook bij Lieve moest het even bezinken. “Op dit moment is het wat dubbel in m’n hoofd. Er is al veel stress van me afgevallen, maar nog niet alles. Maar ik denk dat dat wel normaal is.” Aljosja bekeek het positief “want je bent toch niet al wenend naar buiten gelopen (lacht)”.

Ook de fotoshoot verliep wat stroever, al is dat uiteraard niet vreemd. “Ik ben iemand die nogal fysiek en affectief is, maar toen was er toch wel ergens een klein muurtje”, klonk het nog wat onwennig bij Aljosja. Lieve dacht er hetzelfde over: “Aljosja is een hele sympathieke man. Ik geloof er echt in dat er iets kan groeien door hem te leren kennen. Ik heb altijd gezegd op voorhand, dat als ik het gevoel had van “OK”, dat het voor mij een goed startpunt is en dat we dan wel zien hoe het verder loopt. En ik heb nu effectief dat gevoel van “OK”, maar niet van “wauw”, waar je natuurlijk ergens wel op hoopt. Dus dat heeft wel tijd nodig bij mij.”

De kijker maakte ook al kennis met Wendy en Damiano, de derde match. Of zij hun jawoord geven aan mekaar en wie de andere 2 koppels zijn, komt de kijker op maandag 5 februari te weten in de tweede aflevering van Blind Getrouwd.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today