7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Michael Lanzo: ‘stilzitten op dit nummer? Onmogelijk!’

Michael Lanzo
© VDM Produkties

De uitzonderlijke zomer die we dit jaar meemaken, zal veel mensen aan het dansen gezet hebben. Ook Michael Lanzo houdt er wel van om de dansvloer onveilig te maken. Bij voorkeur doet hij dat op muziek van zijn idool Semino Rossi, die met zijn ‘Bailamos’ – wat zoveel betekent als ‘laat ons dansen’ – de inspiratie aanleverde voor Michaels nieuwe single!

Michael Lanzo zorgt met zijn warme stemgeluid, zijn forse uithalen en ritmische muziek al heel wat jaren voor het nodige temperament in showbizzland.  Overal waar de zanger op het podium staat, breekt spontaan een klein feestje los en gaan mensen aan het dansen.

Bij z’n zoektocht naar een nieuwe single, kwam Michael terecht bij ‘Bailamos’, een nummer van zijn idool Semino Rossi uit 2009. Lanzo heeft z’n bewondering voor de Oostenrijkse schlagerzanger met Argentijnse roots nooit onder stoelen of banken gestoken en duikt maar wat graag in diens repertoire.  

‘Bailamos’ – wat zoveel betekent als ‘laten we dansen’ – is een nummer dat helemaal aansluit bij de uitzonderlijk warme zomer die we dit jaar meemaken.  Het Zuiderse ritme, de aanstekelijke gitaren en Michaels powervoice: het zijn dé ingrediënten van een late zomerhit (of vroege najaarstopper) in wording!  En zoals de titel het zegt: op dit nummer wordt stilzitten gewoon onmogelijk!

‘Bailamos’, de nieuwe single van Michael Lanzo, is vanaf 27 augustus te verkrijgen als download op iTunes. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today