4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Michael Lanzo zingt over het mooiste wat bestaat: ‘Liefde’

Michael Lanzo
© VDM Produkties

Door de eeuwen heeft de liefde al heel wat artiesten geïnspireerd.  Liefde en geluk, elkaar graag zien, liefdesverdriet, het is allemaal zo herkenbaar dat ze het onderwerp vormen voor vele liedjes.  Michael Lanzo gaat nog een stapje verder. Hij brengt een grote ode aan dit kleine maar zoveel zeggende woord ‘liefde’.

De nieuwe single van Michael Lanzo werd door Malcolm Roberts  uitgebracht in de jaren ’60 onder de titel  ‘Love Is All’. In 1976 schreef de Nederlandse songwriter Chris Reumer de Nederlandse tekst van het nummer ‘Liefde’ en dit werd door Willy Alberti de hitparade in gezongen.   

Bij de zoektocht naar een nummer voor zijn nieuwe single, trok ‘Liefde’ dan ook onmiddellijk de aandacht van Michael Lanzo.  “De melodie, de tekst, de sfeer van het nummer… ik was er direct weg van,” vertelt Michael enthousiast.  “Zingen over liefde is trouwens zo dankbaar.  Het onderwerp is voor heel wat mensen herkenbaar.  Ik zing graag liefdesliedjes omdat ik er heel wat gevoel in kwijt kan,” vervolgt hij nog.

‘Liefde’ is opnieuw een single geworden waarin we Michael in zijn puurste vorm aan het werk kunnen horen. Met zijn prachtige stem en krachtige uithalen slaagt Michael er in om de boodschap van het nummer over te brengen en laat hij niemand onberoerd.  Met de liefde als thema sluit het nummer ook naadloos aan op de feestdagen die in het verschiet liggen.  
En zeg nu zelf: is liefde, graag zien en genegenheid nu niet datgene waar de feestdagen eigenlijk om draaien? 

Liefde, de nieuwe single van Michael Lanzo verschijnt op 19 november 2018 en zal beschikbaar zijn als digitale download op iTunes.  

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today