12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Michael Lanzo zingt over wat echt telt: ‘Je thuis is waar men van je houdt’

Michael Lanzo
© VDM Produkties

Wie Michael Lanzo dezer dagen tegen het lijf loopt, zal moeten toegeven dat de zanger straalt. Daar heeft Michael alle reden voor: hij verloor niet alleen heel wat kilo’s, maar ook zijn zangcarrière kreeg een tweede adem. Getuige daarvan zijn nieuwe single ‘Je thuis is waar men van je houdt’.

Sinds Michael Lanzo ‘Belgium’s Got Talent’ won, is de zanger niet meer weg te denken uit de Vlaamse showwereld. Zijn unieke, krachtige stem kan werkelijk alles aan; zijn forse uithalen bezorgen je kippenvel.

Michael werkt sinds vorig jaar samen met een nieuwe management en dat zorgt voor een frisse wind door zijn zangcarrière. Zijn nieuwe single is daar een mooi voorbeeld van. Michael ging grasduinen in het repertoire van zijn idool Semino Rossi en stootte er op ‘Zuhaus is da wo man dich liebt’. Bart Herman werd verzocht – en bereid gevonden – om dit pareltje van Rossi van een Nederlandstalige tekst te voorzien.

‘Je thuis is waar men van je houdt’ is een nummer geworden waarin Michael artistiek helemaal zijn ding kan doen en alle dieptes en hoogtes van zijn unieke stemgeluid tentoon kan spreiden. Bovendien ligt de tekst Michael na aan het hart: “Ik ben opgegegroeid in een warm nest. Hoe het leven bij momenten ook mag tegen slaan; de liefde die je thuis vindt, helpt je er altijd bovenop. Het is iets wat ik al vaak heb mogen ondervinden.” Verklapt Michael.

‘Je thuis is waar men van je houdt’, de nieuwe single van Michael Lanzo, is vanaf 1 april 2018 als download te koop via iTunes.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today