21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Michel Van den Brande: “stop met asielzoekers toe te laten”

Foto: Peter De Smedt

Michel Van den Brande heeft zich op Facebook nog eens boos gemaakt op de situatie in ons land en deze keer kunnen we hem voor een deel geen ongelijk geven. 

De baas van Kontrimo stelde in het verleden meermaals vast dat het leven en ondernemen in ons land verschrikkelijk duur is geworden en daar doen de dames en heren politici nog een klap bovenop.

“Het jaar is goe begonnen !!! Taks: taks : taks : taks en nog eens taks : vat olie kost minder dan 10 jaar geleden , kijk eens naar de prijs aan de pomp , is van AVIA is dan nog ene dat de meeste korting geeft !! Daar wordt niet meer over gepraat, maar de taksen op brandstof gaat weer systematisch naar boven”, schrijft de ondernemer.

“De energieprijzen blijven op 6% maar de taksen gaan wel naar boven ,  de lonen gaan fors in de hoogte !!! Werknemers krijgen een bruto opslag, waar ze nog eens zwaar op belast worden , werkgevers betalen RSZ op , vakantiegeld en noem maar op : conclusie: 1 winnaar: de staat”, weet Michel Van den Brande. En hij heeft gelijk, alleen vadertje staat wint. 

Tegelijk stelt Van de Brande vast dat men over bepaalde zaken zwijgt: “Waar niet over wordt gepraat : hoe komt het dat de leerstof achteruit gaat ? Nog 10 jaar en er spreekt NIEMAND meer Nederlands op school , leraars te kort : ze maar leraar op een school waar ze U niet begrijpen !!! Asielzoekers: stop met asielzoekers toe te laten , kuist eerst op wat hier al binnen zit !!! Uitwijzingen effectief uitvoeren , geen briefje geven : gelieve het grondgebied te verlaten !! Nu is het echt dweilen met de kraan open !!! VOL IS VOL !! wij kunnen dat niet langer aan”, gaat Michel Van den Brande verder.

“Hebben die politiekers nu geen ballen voor daar tegenin te gaan !! De werknemers en werkgevers kunnen die fratsen van de regeringen niet blijven betalen !!! Onze economie wordt volledig op gegeten door asielbeleid, door ons systeem van niet te werken : kun je van alles profiteren , een huis van het OCMW voor een paar honderd euro als ge niet werkt , enz ,, wij vinden geen mensen meer die nog willen werken !! Hoe zou je zelf zijn , voor het verschil dat er nu bestaat tussen werken en niet werken loont het niet voor te gaan werken”, besluit Michel Van den Brande.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today