4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Michel Wuyts onzeker: “Ik was bang om naar huis te gaan”

Michel Wuyts onzeker: “Ik was bang om naar huis te gaan”

VRT

Jarenlang was Michel Wuyts wielercommentator op één. Zijn herkenbare stem voorzag elke koers van de nodige commentaar en humor, zodat het een extra plezier werd om naar de koers te kijken. En hoewel Michel al heel wat jaren bezig was, was het pas de laatste zes jaar die hij zonder stress wist te ervaren.

Toen hij jong was, wilde Michel het altijd goed doen. “Wat ik ook deed, ik wou de beste zijn en zo moeders droom verwezenlijken. Dat maakte van mij een echte streber”, klinkt het in Dag Allemaal. Maar ook zijn eigen droom wist hij te verwezenlijken door een succesvolle wielercommentator te worden. Eerst op één, en na zijn pensioen op VTM.

Michel mag dan nu gelukkig zijn met het leven dat hij heeft opgebouwd. Het is niet altijd gemakkelijk geweest. Zijn moeder had last van een bipolaire stoornis en ondernam geregeld een zelfmoordpoging. “Ik ging altijd met schrik naar huis, bang hoe ik haar zou aantreffen. Ik wou vooral niet de oorzaak zijn van een nieuwe afdaling naar de hel en dat was moeilijk”, klinkt het in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today