17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Michiel De Meyer vervoegt cast Ketnet Musical: TROEP!

Michiel De Meyer
© VRT/Ketnet

Na het succes van Kadanza, Kadanza Together, Unidamu en Team U.P presenteren Ketnet en Studio 100 een gloednieuwe editie van Ketnet Musical: TROEP!

Op zondag 4 november werd in de Startshow van Ketnet Musical bekendgemaaktwelke 24 kinderen na een uitgebreide auditie werden uitgekozen om mee te spelen in de nieuwe musical TROEP!. Die gaat op 9 maart 2019 in première.

Vanavond kwamen de Ketnetters te weten dat niemand minder dan Michiel De Meyer (bekend uit Thuis en de winnaar van Steracteur Sterartiest) de tweede volwassen hoofdrol voor zijn rekening zal nemen, naast de al eerder bekendgemaakte hoofdrolspeelster Maureen Vanherberghen.

“Ik was al van bij het begin fan van Ketnet Musical”, zegt Michiel De Meyer. “Vorig jaar was ik aanwezig op de première: ik heb daar een aantal mensen  aangesproken en gevraagd of ik ooit eens kon meedoen. Nu is het zover: ik heb er megaveel zin in. Ik voel me zelf nog heel jong, dus voel me echt thuis bij het jonge team van Ketnet Musical. Samen met de ploeg ben ik er helemaal klaar voor!” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today