25 °C Antwerpen, BE
maandag 19 juli 2021
25 °C Antwerpen, BE
maandag 19 juli 2021

Mieke bezingt de eerste liefde!

Mieke
© RV

Na lange tijd duetten te hebben gezongen met diverse collega’s is het voor Mieke eindelijk tijd om opnieuw solo voor de dag te komen met het aanstekelijke ‘Eerste liefde’.

Mieke is een grote naam in de geschiedenis van de Nederlandsche en Belgische muziek. Tijdens een rijke carrière die inmiddels ruim vijftig jaar beslaat heeft ze zich een plaats weten te veroveren in nationale en internationale hitparades.  Mieke was veelvuldig te gast in diverse radio- en televisieprogramma’s in binnen- en buitenland. Eigenlijk behoort ze inmiddels een beetje tot het culturele erfgoed van de Benelux.

Vorig jaar was er het nieuwe album ‘Parels’ en sleept ze samen met zanger Bandit, de in België prestigieuze prijs De Loftrompet in de wacht voor beste videoclip bij het populaire Ment TV. Ook was er de koninklijke bestseller ‘De Nieuwe Mode van Oranje’ daarin stond schrijfster Els Smit uitgebreid stil bij de song ‘En opeens’, die handelt over het trieste lot van Prins Friso. Ook met de documentaire ‘Mieke een carrière ‘, oogste ze veel lof.

‘Eerste Liefde’, de nieuwe single van Mieke, is vanaf nu te verkrijgen als download op iTunes.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today